برای اجرای نقشه جامع علمی کشور که 35 صفحه دارد، یک پروسه 15 ساله در نظر گرفته شده است.
در این نقشه 8 هدف کلان و 9 هدفگذاری در حوزه علمی- فناوری ازجمله آموزش و پرورش، دفاع، هوافضا و هستهای تنظیم و برای رسیدن به این اهداف نیز 13 راهبرد کلان طراحی شده است.
این راهبردهای کلان نیز به 73 راهبرد ملی تقسیم میشود و در همین زمینه 224 اقدام ملی در نظر گرفته شده است که این اقدامات باید طی سالهای مختلف اجرایی شود.
توسعه و ابداع روشهای سهل و سریع فارسیآموزی یکی از این اقدامات است که در راستای تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب برای تبدیل زبان فارسی به زبان علم جهانی تنظیم شده است.
تبدیل تهدید خروج نخبگان به یک فرصت برای کشور و تقویت مشارکت عمومی در آموزش وپرورش از دیگر اقدامات طراحی شده در نقشه جامع علمی کشور است.
براساس متن نقشه جامع علمی کشور، ستاد اجرایی این نقشه برای نظارت و اجرایی کردن نقشه جامع علمی کشور با حضور تعدادی از اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، وزاری مرتبط و رؤسای کمیسیونهای مختلف مجلس و نمایندگان حوزههای علمیه تشکیل خواهد شد که مهمترین وظیفه این ستاد نظارت بر اجرای صحیح نقشه جامع علمی کشور است.
کسب دانش طراحی و ساخت نیروگاههای هستهای، دستیابی به دانش انرژی گداخت، دانش طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره به فضا و دستیابی به فناوری اعزام انسان به فضا ازجلمه مواردی است که در نقشه جامع علمی کشور به عنوان هدف تنظیم شده است.
فایل دانلود :vrt.iut.ac.ir/images/nagsh_game_elmi.pdf
نظرات شما عزیزان: